Ne hagyja magát átverni!

Tippek és trükkök fogyasztási csalásoknál

Időpont: 2019. november 27., szerda, 17:00- 20:00,

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Rekettye terem

Cím: 1062, Budapest Andrássy út 98.

 

Az előadás során bemutatásra kerül, hogy a csalók milyen módszerekkel próbálják átverni az embereket és hogyan tudjuk a csalásokat felismerni és megelőzni.

Szeretnéd tudni, hogy milyen trükköket vetnek be az elkövetők a mindennapokban és hogyan tudnád elkerülni, hogy áldozatukká váljon? Gyere el az előadásra és megtudhatod, hogyan ejtik át a csalók az embereket.

Az előadás esettanulmányokon és szituációs gyakorlatokon keresztül mutatja be, hogy az embereket a csalók milyen trükkökkel verik át, szó lesz többek között a Ponzi sémáról, az MLM és Ponzi féle piramisszervezetek hasonlóságairól, különbözőségeiről, az otthoni munkát érintő csalásokról, a telefonos trükkökről, a személyes adatlopásokról, az egyéni érzelmekre ható csalásokról (internetes randik, álunoka csalások és egyéb szélhámos csalások), a nigériai levelekről és az egyéb, internetes csalásokról és még sok egyéb átverésről.

Az előadás célja az, hogy megtanuljuk a fogyasztókat ért csalásokat felismerni, megelőzni és elkerülni az egyén szintjén, tisztába kerüljünk azzal, hogy hova fordulhatunk érdekeink és értékeink védelme érdekében. Az előadás nélkülözhetetlen információt ad a csalások elkerülése érdekében a mindennapok túléléséhez.

 

Vár szeretettel Téged is:

Dr. Jasku Zsolt,

a Magyar Csalásvizsgálók Egyesületének Elnöke

 

Jegyek ITT kaphatók (6 900 Ft).

 

Tovább a Facebook eseményhez >>>

Webáruház készítés